Issues with posting pics

The place to discuss the Register itself
Post Reply
User avatar
Ieuan
Posts: 648
Joined: Mon Jul 25, 2011 4:49 pm
Location: W-S-M
Contact:

Issues with posting pics

Post by Ieuan » Wed Jan 25, 2012 1:48 pm

Hi all,

Occasionally (such as today), I have issues loading pics, it can't be the size as I even tried to upload a 15kb pic today! When it doesn't work I always get the following error "Internet Explorer cannot display the webpage" but the 'load' window remains open uploading nothing :scratch:

Any thoughts? I normally have to wait a few days before trying again

Cheers

User avatar
Alan
Site Owner
Posts: 1789
Joined: Sun Mar 30, 2008 6:30 pm
Location: Shropshire, UK.
Contact:

Re: Issues with posting pics

Post by Alan » Wed Jan 25, 2012 8:14 pm

I cant reproduce this error, I've even tried using IE but it works OK.

Any one else having trouble posting pics when they normally have no issues :scratch:

User avatar
armourerdoug
Posts: 1061
Joined: Thu Jul 17, 2008 6:43 pm

Re: Issues with posting pics

Post by armourerdoug » Wed Jan 25, 2012 10:36 pm

nope i just have to shrink them a bit first :blink:
Nuns!! no sense of humour!

User avatar
Alan
Site Owner
Posts: 1789
Joined: Sun Mar 30, 2008 6:30 pm
Location: Shropshire, UK.
Contact:

Re: Issues with posting pics

Post by Alan » Wed Jan 25, 2012 11:12 pm

OK, I've had a look at the disk space on the server and we have a bit of breathing room.
I have upped the max one side size from 1024 pixels to 2048. Thats the equivalent of a 3 megapixel photo, so should be plenty big enough :beg:
Give it a try folks and we'll see how it goes :good:

User avatar
Ieuan
Posts: 648
Joined: Mon Jul 25, 2011 4:49 pm
Location: W-S-M
Contact:

Re: Issues with posting pics

Post by Ieuan » Thu Jan 26, 2012 8:07 am

Works perfectly now, thanks :thumbsup:

Not sure what the issue was though, as I was having probelms even with a 15k photo, anyway, all fine now

Cheers

User avatar
armourerdoug
Posts: 1061
Joined: Thu Jul 17, 2008 6:43 pm

Re: Issues with posting pics

Post by armourerdoug » Thu Jan 26, 2012 5:39 pm

Thanks Alan! Nice one :good:
Nuns!! no sense of humour!

stephen
Posts: 295
Joined: Thu Mar 24, 2011 1:37 pm

Re: Issues with posting pics

Post by stephen » Fri Jan 27, 2012 1:18 am

:scratch: I always have problems posting pics, but the fault isnt at Alans end of the wire- its the technopeasant hammering at the keyboard at this end.

stephen
Stephen
--------------
(I'm one of those damn colonials rattling his chains)

User avatar
Ieuan
Posts: 648
Joined: Mon Jul 25, 2011 4:49 pm
Location: W-S-M
Contact:

Re: Issues with posting pics

Post by Ieuan » Fri Jan 27, 2012 8:05 am

I was also thinking that, it's not the most complicated of things, but for some reason my Fat little fingers cant's seem to cope with it too well screenpunch

It's nearly as bad as my skills with a spirit level :scratch:

Post Reply